Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
|
panduzepe
|
Tytuł: eten m700 win 6.0 kilka dziwnych bugów.. Napisane: So paź 20, 2007 9:18 am |
|
|
|
Witam, im dłużej użytkuję, tym mniej mi się podoba ten sprzęt.
O problemach z wi-fi już pisałem wcześniej -nikt mi nie był w stanie pomóc. Po dłuższych testach zauważyłem że w ciągu kilku minut prędkość pokazywana przez speedtesty skacze od 1,1 megabita do 56 kilobita i to bez przemieszczania sie z mojej strony, bez zakłuceń na kanale... ot tak, wydawałoby się losowo... (laptop kożystający z tego samego ap zawsze pokazuje >1,5mega)
Teraz doszło jeszcze dziwne zachowanie...
Od nowości miał dziwny zwyczaj robienia backupu ok.4 nad ranem, nie byłoby nic dziwnego czy uciążliwego jeśli po tych kilkunastu sekundach gasiłby światło.
Pozmieniałem odpowiednie ustawienia i uspokoiło się na jakiś czas.
Teraz znów... jak wstaję rano bateria albo umiera albo już umarła a ekran świeci w najlepsze (pomimo że nie przyszedł żaden sms itp). Dodatkowo denerwujący jest fakt, że jak bateria 'umrze' to nie da sie załączyć palma ani wyłączyć (urządzenie wpada w jakiś dziwny stan, w którym podświetla joystick i blokuje klawiesze) .... pozostaje jedynie wyjęcie baterii...
ostatnia rzecz która mnie wkurza okrutnie to budzik który mimo wyłączenia przez kolejne dni budził dalej...
Czy ja mam jakąś tajwańską podróbkę czy jak???
|
|
| Góra |
|
 |
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 1 ] |
|